Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Könyvtár

Nyitva tartás: hétfőn 14.30-17.00 óráig, csütörtökön 15.00-18.30 óráig.

Mozgókönyvtár

jelenléte a településen hétfőn 15.00-16.50 óráig.
______________________________________________________________________________Nagyrécsének korszerű lett a könyvtára
Helyben elérhetők a nagykanizsai könyvtár szolgáltatásai

Megnyitás
2008. március 13. csütörtök 15:15


Kedves Nagyrécseiek!

Szeretettel hívjuk Önöket 2008. március 13-án, csütörtökön 15. 15-től a könyvtárba, ahol beiratkozhatnak és megismerkedhetnek a könyvtári szolgáltatásokkal.

A könyvtárat a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti Nagyrécse Önkormányzata megbízásából, a Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása keretében.

NYITVA TARTÁS
csütörtök 15:15-17:35


Szeretnénk, ha a könyvtár nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. videót, DVD-t, hangoskönyvet, nyitvatartási időben újságolvasást ajánlunk. Legfőbb segítőnk az Internet lesz, mert a nagyrécseiek várható igényeit is kielégíteni képes, közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral.
Ezzel Nagyrécse nemcsak megújult könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR*-hoz, egy a nagykanizsai kistérséget átfogó honlap-családhoz is hozzájut a nyitás pillanatától.
Lehetővé válik az is, hogy a http://www.nagyrecse.nagykar.hu című honlapon bemutatkozzon a község. 2008 első felében ezen a honlapon nagyon sok új tartalom érhető el Nagyrécséről.

Szeretnénk, ha a Nagyrécsén élők régi magán fényképei segítségével a falu múltja is bemutathatóvá válna. Kérjük, hozzák el fényképeiket a könyvtárba, és mi lemásoljuk őket. A képekből olyan szép gyűjtemény jöhet létre, mint a “Régi fotók Balatonmagyaródról a balatonmagyaródiak házi fényképgyűjteményeiből” című képsorozat a http://balatonmagyarod.nagykar.hu/ honlapon.

Nagyrécse képekben.

Idősek napja Nagyrécsén.

További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden csütörtökön. A nagyrécsei lakosoknak ingyenes a könyvtárba való beiratkozás, a beiratkozással a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek

Mindenkit szeretettel várunk
Nagyrécse – Nagykanizsa, 2008. március 6.
Czupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár

*A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki.